PMC-Twenty-5i-location-group-inc-centre-press

PMC Twenty5i

Enda bedre fra PMC

PMC er høyttalere som på utmerket vis spiller hifi med inspirasjon fra produsentens egne studiomonitorer, og de gjør det på sin helt egen måte. 

ANNONSE

Importør:

Karakter

Det er seks høyttalere modeller i den nye Twenty5i-serien. Serien består av gulvstående- og 2 stativ-modeller samt en senter. Twenty5 sub forblir den samme. Twenty5i.21 har en 130 mm bass-driver, og den litt større Twenty5i.22 har en 165mm-driver og kan leveres med korresponderende gulvstativene, Twenty Stand. Twenty5i-23 og Twenty5i-24 samsvarer med deres stativmodell, men tanke på drivere, men i større kabinetter. PMC Twenty5 23i.jpg

PMC`s forbedringer i forhold til den forrige Twenty5 serien finner man i diskanten, delefiltret og i en reduksjon av uønskede resonanser. Diskanten er oppgradert til en 19 mm SONOMEX soft-dome-design med en nyutviklet 34mm ytterring som gir bedre spredning og mindre diffraksjon hvor basisen er arvet ifra PMCs Premium fact-serie. Takket være noen flittige ingeniører har PMC klart å få denne driveren til å fungere ned til en lavere frekvens. Videre har den nye diskanten også en bredere spredning som delvis også skyldes det nye waveguide-gitteret.

Siden det nye diskant-designet kan gå lenger ned for å møte mellomtone / bassdriveren, har PMC redesignet delefiltret som er montert på et glassfiber-print av det som betegnes som militær kvalitet, og de bruker meget tykke kobberbaner, Twenty5i seriens delefrekvens er nå så lav som 1,8kHz. Resultatet er at bassdriveren får fokusere mer effektivt på kjernefrekvensområdet og det resulterer en mye jevnere overgang imellom driverne. Som igjen gir bedre 3D og større lydbilde, samt større lyttevindu.

For å forbedre mellomtoneområdet har toppmodellen i Twenty5i serien, Twenty5i-26 som en 3 veis konstruksjon, en tredje driver dedikert til mellomtone. Denne 50 mm soft-dome mellomtonen er utviklet fra driverne som finnes i PMS sin pro monitor serie. I tillegg får Twenty5i-serien nye presisjonskonstruerte plint. Disse har dempemateriale som er designet for å dempe spesifikke uønskede frekvenser og isolerer høyttalerne ifra gulvet. Spikesene er rundt 12 mm lenger enn forrige modell, slik at de bedre kan håndtere dypere tepper.

Som alle PMC-høyttalere får du selvfølgelig PMC sitt anerkjente Advanced Transmisjon Line bass-system. ATL. Twenty5i serien har også aerodynamisk designet Laminair-spoilere som sikrer en ennå mer kontrollert luftstrøm. Alt dette resulterer i at Tweny5i-serien har større åpenhet i øvre frekvenser og mellomtone, et bredere, dypere lydbilde som betydelig mer involverende for lytteren.

Endelig har PMC lagt til et silkehvitt finishalternativ sammen med to forskjellige finérfinisher, eik og valnøtt. De leveres også i Premium svart diamantglans som koster litt ekstra.

For priser og leveringstider: www.norskaudioteknikk.no

 

Kommentarer

ANNONSE
ANNONSE

Siste fra forsiden

ecm1mkII_front

Electrocompaniet ECM-1 MkII

Electrocompaniet bygger alle sine produkter på Tau utenfor Stavanger. Der gjør de alt fra bunnen av ...
dali menuett

Har du lyst på en menuett?

Vi husker den gangen vi var på Dali-fabrikken, og fikk skru sammen et par med Menuett. Siden den da ...
kef-r5-interior

KEF R5

KEF R5 er en gulvstående høyttaler i den kompakte enden av skalaen. Det forhindrer ikke at den kan s...

Siste tester

kef-r5-interior

KEF R5

KEF R5 er en gulvstående høyttaler i den kompakte enden av skalaen. Det forhindrer ikke at den kan s...
focal-chora-826_interior

Focal Chora 826

Focal har flere høyttaler-serier enn de fleste, og det går fra det middels kostbare og helt opp til ...
interior

Sennheiser Ambeo Soundbar

Ordet lydplanke får meg til å tenke på de skrinne greiene som ligger under TV-en og lager lyd som fu...