Logo_Arendal_1723-Monitor-S-THX-5

EISA HOME THEATRE SPEAKER SYSTEM 2019-2020

Arendal Sound 1723 Monitor S THX 5.1

Ved å tilby en svært kraftfull gjengivelse fra lettplasserte kabinetter bringer den THX-sertifiserte Arendal Sound THX Ultra multikanalpakken lyden fra Hollywood rett inn i din egen hjemmekino. De to-veis 1723 Monitor S THX stativhøyttalerne med 6,5 tommers midbass-elementer og en waveguide diskant, stiller med svært transparent lyd med meget god spredning og ekstrem dynamikk. Denne høye standarden på gjengivelsen blir matchet av senterhøyttaleren, mens Arendal Sounds Tri Axial Surround S THX bakhøyttalere lager et svært bredt og stort bakre lydfelt. Dramatikk og dyp bass leveres av 1723 Subwoofer 2, og den holder et fast grep på dypbassen med sin doble push-push 13,8 tommers basser og et forsterkerkraftverk på 1kW. Design og byggekvalitet er eksepsjonelt bra til prisen. 

Logo_Denon_AVR-X2600H_web

EISA AV RECEIVER 2019-2020

Denon AVR-X2600H

Brukervennlighet og krefter kommer sammen i den rimelige Denon AVR-X2600H. Med støtte for Dolby Atmos, DTS:X og virtuelle høydekanaler, er denne 7.2-kanal receiveren en moderne oppdatering av et klassisk hjemmekinodesign. Tradisjonelt Denon-utstyr inkluderer HEOS multirom-strømming og den brukervennlige Setup Assistant kommer i tillegg til AirPlay2 og eARC på denne modellen. Det er støtte for Bluetooth hodetelefoner og den har også fremtidsrettede muligheter som HDCP 2.3 og ALLM (Auto Low Latency Mode) for konsoll-spillere. Stemmekontroll via Google Assistant eller Siri er også på plass. Likevel er det aller viktigste at AVR-X2600 er meget kompetent lydmessig og tilbyr en like engasjerende opplevelse enten du ser en action-film eller lytter til dine favoritt musikkinnspillinger. 

Logo_Dali_OBERON-Series_web

EISA BEST BUY HOME THEATRE SPEAKER SYSTEM 2019-2020

DALI OBERON Series

OBERON-serien fra DALI beviser at slående skandinavisk design kombinert med en engasjerende lydopplevelse, er en klar vinner. Stativhøyttalerne med den ultrakompakte OBERON1 og den lille OBERON 3, og gulvhøyttalerne med den slanke OBERON 5 og flaggskipet OBERON 7, tilbyr suveren gjengivelse fra sine meget tiltalende konstruksjoner. Legg til OBERON On-Wall og VOKAL senterhøyttaleren, og du har fleksibilitet til å sette sammen et imponerende (og rimelig) hjemmekinosystem. De høster bred anerkjennelse ved at de låner teknologi (inklusive DALIs SMC magnetsystem) fra highend-seriene Epicon og Rubicon og enten du spiller musikk eller ser på film har disse høyttalerne en klar, balansert og overbevisende gjengivelse. De ser flotte ut, og spiller enda bedre....

Logo_SVS_SB-3000_web

EISA HOME THEATRE SUBWOOFER 2019-2020

SVS SB-3000

Med sin SB-3000 subwoofere tar SVS sitt motto «performance first» fra sine highend-modeller og bringer det ned til en ny og lavere pris. Den er utstyrt med en ny-designet 13,5 tommer i et kompakt, lukket kabinett og koblet til en 800watt Sledge DSP-forsterker. Denne dedikerte bassenheten stråler når det kommer til dybde, hastighet, kontroll og trykk. Filmspor treffer hardt, mens musikkgjengivelse nyter godt av en nyansert og stram bass. Den kan også justeres etter ønske. Med SVS sin Bluetooth kontrollapp tilbys det parametrisk EQ som matcher lyden til ditt lytterom i tillegg til kjappe justeringer av volum og forhåndsinnstilte lydinnstillinger. For alle som leter etter en sub som tilbyr både kraft og presisjon vil den være svært vanskelig å motstå. 

Logo_NAD_T-758-V3_web

EISA PREMIUM HOME THEATRE RECEIVER 2019-2020

NAD T 758 V3

For premium lyd og utstyrsnivå uten premium prisnivå, behøver du ikke se lenger enn til AV-receiveren NAD T758 V3. Den er en konstruksjon med syv kanalers Dolby Atmos/DTS:X som er utvidbart til 7.1.4 via eksterne forsterkere, og har Dirac Live automatisk romkorreksjon for førsteklasses kalibrering og NADs Modular Design Construction (MDC) som gir mulighet for fremtidsrettede oppgraderingen slik at den fortsatt holder tritt med utviklingen. Det er også BluOS-integrering som gir tilgang til å strømme musikk og multirom-kompatibilitet, for ikke å snakke om MQA-avspilling. 

Det er likevel hvordan denne receiveren lyder som virkelig imponerer. Gjengivelsen er naturlig og full av informasjon, men også velsignet med en masse volum og dynamikk fra dens PowerDrive-forsterkere. Denne leverer varene enten det er musikk eller film du lytter til. 

Logo_Dali_Katch_One_web

EISA TV SOUND SYSTEM 2019-2020

DALI KATCH ONE

Hvordan forbedre den trådløse høyttaleren DALI KATCH? Jo, ved å utvide formfaktoren og funksjonaliteten for å tilfredsstille både TV og musikk-entusiaster, og ved å speile designet til dens mindre stallkamerat, men i tillegg introdusere en innovativ veggmontert løsning med mulighet for hylleplassering på dertil egnede føtter. KATCH ONE er utstyrt med hele 10 høyttalere, en 4x50watt forsterker og en DSP-prosessor pakket inn i et stilig kabinett. Den kan benyttes med enten et TV eller musikk-signal (via HDMI ARC, optisk digital eller aptX Bluetooth) og gir en fullverdig lydopplevelse med kraftfull og nyansert bass, et bredt lydbilde og en fantastisk klar gjengivelse av vokal og stemmer. Den er enkel i bruk, med DALIs kompakte fjernkontroll som gir rask kontroll på kilde og Wide/Focus EQ-innstillingene, eller den kan benyttes med fjernkontrollen til TV-en din. Dette er en elegant og raffinert to-kanals konstruksjon.   

Logo_LG-SL8YG_web

EISA SOUNDBAR 2019-2020

 LG SL8Y

Lydplanken LG SL8YG er tilpasset TV-er fra 49 tommer og oppover, og har som mål å gi deg en ekte kino-opplevelse i din egen stue – og den lykkes. Den er en 3.1.2-kanals konstruksjon og kombinerer en smart utseende lydplanke med en trådløs subwoofer. Høyttaler-elementer som stråler oppover gjør at du får full nytte av Dolby Atmos og DTS:X evne til å definere høyde, dybde og størrelse på film og TV-lydspor. I tillegg benyttes en DSP som er utviklet av Meridian Audio. Lydplanken er en dynamisk gjengiver med stort og dynamisk lydbilde (og dens lydbilde kan utvides til 5.1.2 med LGs trådløse bak-høyttalere) og er også klar for å spille musikk. Bruk Bluetooth 4.2 eller Chromecast for å starte festen. Andre utstyrsdetaljer inkluderer HDMI-tilkobling med 4K HDR passtrough, Google Assistent (hvis tilgjengelig) for integrering med «smarte hjem», og dedikerte lydjusteringer. Den er en førsteklasses allrounder. 

Logo_Focal_Astral16_web

EISA HOME THEATRE HIGH-END 2019-2020

Focal Astral 16

Astral er en integrert løsning for highend hjemmekinoer med sine 12 innebygde forsterkere og 16-kanals prosessering, og tilbyr omfattende kalibreringsmuligheter og lydgjengivelse i referanseklassen. Hver kanal har en 200watt klasse D-forsterker og det danner fundamentet for en meget muskuløs multikanalgjengivelse, enten det er oppslukende Dolby Atmos, DTS:X eller Auro-3D du lytter til, eller om det er tradisjonelle surroundformater. Dirac Live EQ gjør rom og høyttaler-optimalisering i hele frekvensområdet. Enheten er også ekstremt fleksibel. System-designere vil sette pris på dens multisone-muligheter, integrasjon med kontroll-systemer for smarte hjem, det praktiske verktøyet «Remote Monitoring» og 4k HDMI-implementering. Sluttbrukere vil elske den ekspressive, detaljerte og engasjerende lydkvaliteten.

Logo_Sennheiser_AMBEO-Soundbar_web

EISA PREMIUM SOUNDBAR 2019-2020

Sennheiser AMBEO Soundbar

Med sin første lydplanke har Sennheiser skrevet om regelboken for involverende lyd. Den håndterer Dolby Atmos og DTS:X, men introduserer også produsentens proprietære lydmiksing, AMBEO 3D, for stereo og 5.1-innhold. Denne store alt-i-en-høyttaleren sikrer en engasjerende, kinematisk gjengivelse fra enhver tenkelig kilde. Den har i alt 13 høyttaler-elementer, som inkluderer seks 4tommers basser og to elementer som spiller oppover, for å skape et imponerende realistisk lydbilde med godt definert diskant og romristende bass. Sennheisers mikrofon-assisterte romkalibrering resulterer i en svært presis gjengivelse. Tre HDMI-innganger, en eARC-utstyrt inngang, pluss Bluetooth, Chromecast og nettverksmuligheter gjør AMBEO Soundbar til hovedenheten i systemet ditt, og en tilhørende mobil-app gjør den meget brukervennlig. Men det aller viktigste, har du hørt den glemmer du den aldri...

Logo_Pioneer_UDP-LX500_web

EISA UNIVERSAL PLAYER 2019-2020 (combined with HTV EG)

Pioneer UDP-LX500

UDP-LX500 er en spiller med mange talenter. Den er en førsteklasses 4K Blu-ray spiller og en meget høytytende lydgjengiver, og vil forbedre ethvert hjemmekino-oppsett. På videosiden er det støtte for både HDR10+ og Dolby Vision HDR-formater som inkluderer metadata-informasjon og valg av skjermtype for å muliggjøre spesialtilpasset avspilling. For de audiofile tilbyr den kompatibilitet med CD, SACD og DVD-Audiodisker, pluss hi-res formater som også inkluderer DSD. Den spiller presist og detaljert, mens UHD-disker imponerer med høy skarphet og flott fargegjengivelse. I tillegg, dens premium-egenskaper gjelder også design og byggekvalitet med meget lite mekanisk støy under avspilling og med et nydelig formgitt chassis du virkelig ønsker å vise frem.