Helt siden starten på lydeventyret til Naim Audio har ønsket deres vært å lage den beste forsterkeren som noensinne er bygget. Med over 40 års historie og produktutvikling har dette kulminert i prosjektet Statement, som er like mye et forskningsprosjekt, en skulptur, og en forsterker. Den kommer i tre deler, frest ut i hel aluminium og leverer ekstreme krefter. «One British horsepower» altså omtrent 746watt i hver monoblokk i 8 ohm,  for å oversette det til forsterker-effekt. Dette for å spille musikk med ultimat dynamikk, rytme og timing slik mange kjenner fra Naim. 
 
Det presise monolittiske designet gjenspeiler formålet, separasjon mellom de store strømforsyningene i bunnen og de mest følsomme kretsen på toppen. Kjøleribbene former seg rundt sidene som en lydbølge i rommet. Estetikk, rå ytelse og potensiale. Laget av musikkelskere for musikkelskere.
 
Nå kan du høre den du også.
Som de første i Norge bringer vi Naim Statement til Bergen og til Duets lytterom. Det settes opp egne demotider. Butikken får også besøk av selveste Mark Raggett og Paul Bennett fra Naim Audio som vil guide deg støtt gjennom Naims ultimate referanse. Den norske distributøren Multirom AS stiller naturligvis også mannsterkt. For anledningen presenteres også de helt nye Focal Scala Evo som det skal spilles på under demoen. Her er det mye å glede seg til!
 
Dette blir en kveld utenom det vanlige, og bor du i Bergen bør du hive på det skoa og ta deg en tur! 
 
Her er link til showet hos Duet med mulighet for påmelding. https://duet.no/norgespremiere-naim-statement/
Her er link til mer info: www.multirom.no