Den nye C2600 er en fleksibel forforsterker med hele 16 innganger som kan kobles til alt man kan tenke seg av analoge og digitale lydkilder. For best mulig lyd og for minst mulig negativ signalpåvirkning, er den analoge og digitale delen plassert i hvert sitt chassis. Det er 3 balanserte og 4 ubalanserte analoge innganger og 1 ekstra analog inngang for enten MM eller MC-pickuper. Da gjenstår det 3 optiske, 2 coax, 1 USB og MCT McIntosh tilkobling. Tre sett balanserte og ubalanserte analoge utganger til en eller flere effektforsterkere er også å finne på baksiden. 

( Saken fortsetter under bildet ) 

XL_C2600_Back.jpg

På innsiden sitter det en 32-bit/384kHz DAC som også takler DSD. De optiske og koaksiale inngangen dekoder musikk opp til 24bit/192kHz. For hvis du ønsker den aller høyeste oppløsningen må du benytte USB-inngangen. Den tar DSD 64, DSD128, DSD256 og DXD 352.8kHz og DXD383kHz. Kobler du til MTC450 CD-transporten kan du koble til med MCT-inngangen. Det skal i følge McIntosh gi den alle beste tilgjengelige lydkvaliteten. Brukervennligheten er også oppgradert og det skal nå være enkelt å navne hver enkelt inngang - noe som kan være veldig greit når det er så mange som 16 av dem. Bass og diskant-kontrollen kan benyttes separat på forskjellige kilder, og for lytting til hodetelefoner har den fått HDX (Headphone Crossfeed Director ) som, hvis du synes det er stilig, gir en ekstra dimensjon til musikken din. Og så har den selvsagt HT passtrough. 

Og så har du selvsagt design og utseende, som er i beste McIntosh-tradisjon. Veldig retro, men absolutt 2016. 

Forrige modell ( C2500) kostet 85.000.- blanke norske kroner, og det er lite som tyder på at denne kommer til å bli noe rimeligere! 

Mer info: 

www.nebyhifi.no

www.mcintoshlabs.com