McIntosh har laget rørforsterkere siden 1940-tallet og transistor-forsterkere siden 1960-tallet, og noen av disse har virkelig blitt klassikere. Bare se på den nær legendariske forsterkeren 275 som nå er blitt mk5, som er en helt nydelig forsterker som låter helt fantastisk. Den ble brukt som effektforsterker i mange sammenhenger, blant annet for å drive PA-anlegget på Ceasar´s Palace i Las Vegas. 
 
McIntosh MC901s.jpg
Forsterkeren MC 901 er et derimot et helt annet og mye kraftigere beist. Her har McIntosh tenkt helt nytt og laget en mono effektforsterker med både transistor og rør. Den leverer 600watt fra en massiv transistorforsterker til bassene i høyttalerne dine (krever at de har to høyttalerterminaler) og 300watt fra en rørbasert forsterker med åtte KT88, fire 12AT7 og to 12AX7A. Det gir en unik mulighet til å få det beste fra to verdener. En massiv og strømsterk forsterker til å drive effekttørste basser og rørdrift av mellomtone og diskant. Som vanlig leverer de den samme effekten enten høyttaleren er 2,4 eller 8 Ohm. 
 
Designet er typisk McIntosh med det store VU-meteret i front, selv om de åpenbart har tenkt helt nytt mår det gjelder konstruksjon og signalvei. 
Skal du ha et par slike må du regne med å punge ut ca. 200.000.- + litt norske avgifte - for stykket.