Noen av dere var kanskje på Munchen-messa i fjor og fikk se den aller første demoen. Den ga tilskuerne hakeslipp, og det var nok mange som tenkte at dette er noe de absolutt må ha. For selv om det har vært utrolig mange tøffe og vellykkede design på platespillere opp gjennom tidene, er dette noe helt nytt, og definitivt noe å vise frem til naboen, og kompisene. 
Bare den svevende tallerkenen er nok til å få de fleste musikkfrelste til å snu hodet både en og to ganger. Denne er i tillegg paret opp med et flott plint med rene linjer og en enkel og stilig kontrollknapp. Finishen, den svevende tallerkenen og den stilige belysninger gjør dette til noe helt spesielt. Mag-Lev.jpg
 
Det er et par ting som taler for en platespiller med svevende tallerken. 
  • Det er ingen utfordringer med spindel og lager til tallerkenen. Altså ingen slitasje.
  • Løsningen minimerer vibrasjon og resonanser fra plint og motor. 
  • Det er laget en svært presis og digital hastighetskontroll   

Video om spilleren kan du se her!  

En tallerken som svever i løse luften betyr behov for beskyttelse mot strømbrudd. En innebygget UPS (ladbart batteri) sørger for at spilleren kan løfte armen, ta opp de motoriserte hvilebena til tallerkenen, og slå seg selv av på en trygg måte.
 
Estimert pris ser ut til å bli et sted mellom 22.000 til 23.000 kroner for spilleren uten pick-up, men med en CC karbonarm fra Pro-ject (NB! - en annen arm enn på bildet). De første enhetene kommer til Norge i løpet av våren 2018. 
 
For mer info: www.multirom.no