Målet for Reloop HiFi, for de har også en egen proffavdeling, er å lage platespillere som scorer høyt på lydkvalitet og brukervennlig i forhold til pris. Det er iede! ngen ting som tyder på at ikke det har vært ledesnor også for TURN2. Vi testet TURN3 for omtrent et år siden, og ble overrasket over hvor solid, tyngt og skikkelig den spilte. Samtidig som den virker kjapp og responsvillig. 
 
TURN2 er som TURN3 også laget rundt en lavvibrasjon DC-motor som driver tallerkenen med beltedrift. Platespilleren har fått en ny, rett og meget stiv tonearm med gode sporingsegenskaper og på tuppen har du montert en Ortofon OM10 pick-up (MM). Spilleren har fått integrert motorkontroll, og du kan velge mellom stabile hastigheter på 33/45 rpm. 
 
I rimelige platespillere er det en fordel å ikke montere DC-strømforsyningen inne i chassiset eller plintet på grunn av behovet for å dempe eventuelle vibrasjoner. Det gjør det hele mye enklere og også rimeligere, men eksterne strømforsyninger, som her, skaper gjerne litt mer kabelrot. TURN2 har fått en støpt aluminiums-tallerken som roterer i et nøyaktig lager, og et plint i ekte treverk som er godt dempet med gummiføtter. Det kan du få i tre farger. Rødt, sort og hvitt. 
 
I esken ligger alt du behøver for å komme fort igang. Kabler, filtmatte, løst pickup-hode slik at det er enkelt å bytte til andre pickup-er ved behov og støvdeksel. Da vi testet TURN3 var vi i gang i løpet av noen minutter, og der man helt sikkert med TURN2 også. 
 
Prisen er ventet å bli 3.490.- ​
 
Mer info: www.multirom.no