Muso2-Black-2

Naim Mu-so 2

Ny elektronikk og bedre lyd

Det er ikke mange kompakte høyttalere som kan spille hifi, men det kan i høyeste grad den nye Naim Mu-so. I andre generasjon av denne stilige kompakthøyttaleren er det gjort vesentlige lydmessige forbedringer.

ANNONSE

Importør:

Karakter

​Siden lanseringen i 2014 har Naims trådløse Mu-so musikksystem spilt flott musikk med overraskende tyngde og størrelse. Publikum har tatt den til seg, og det har også magasiner over hele kloden, men som med alt annet må produkter utvikles og forbedres. Nå har ikke vi gjort særlig mer enn å høre på den på demoer og pressevisninger, men det høres avgjort lovende ut. Resultatet etter tre års arbeide er en klart forbedret lyd, det spiller bredere og flottere og det skulle kanskje bare mangle. Denne gangen har de fått hjelp av Focal på høyttalersiden. 

Den nye kontrollflaten, eller kontrollhjulet på toppen - om du vil, har fått 15 trykkfølsomme knapper for mer intuitiv kontroll, og det store volumhjulet har også fått en nærhetssensor slik at enheten slår seg på når du beveger hånden din er i nærheten av spilleren.  Naim Mu-so Terracotta.jpg 

Kabinettet til Mu-so er blitt litt større, og det skal gjøre bassen både bedre og dypere enn på forrige modell. Fronten er blitt stivere og det har gitt større renhet, bedre kontroll og flere detaljer.    Focal har jobbet med å få forvrengningen ned og det trekker også i samme retning. 
Formen og lydkvaliteten gjør at Naim Mu-so også kan fungere som en TV-høyttaler, eller lydplanke. Til det bruket har Naim ustyrt Mu-so med en HMDI inngang med ARC slik at den skal være så enkel som mulig å koble til TV-en. CEC-standarden gjør at du kan kontrollere volumet via TV-ens egen fjernkontroll. 
Mu-so har Chromecast bygget inn og det gir støtte for omtrent "alt" av lydapper. I tillegg får du AirPlay2 slik at det er enkelt å strømme musikk direkte fra app-en til Mu-so. Den er også blitt Roon-ready. 
Effekten er 75watt per kanal, og det summerer seg til en effekt på hele 450watt (6x75watt). Det gjør at enheten kan spille i overraskende store rom, og gjorde faktisk en god figur også på et støyende og hektisk demo-rom under highend-messen i Munchen. 
 
Prisen er satt til 14.990.- 
 
For mer info: www.multirom.no 
 

Kommentarer

ANNONSE

Siste fra forsiden

tidal

Åpent hus hos Mala Audio

Hi-Fi er ikke noe man driver med bare når det er mørkt om natta og utetemperaturen ikke frister. Mal...
Boticelli  IMG_0654

PM Audio tar panelhøyttalerne ...

PM Audio har fått importen på panelhøyttalerne AlsyVox fra Italia/Spania. Det meldes om god lyd over...
Main_ESD designer2_1084x813

Slik låter horn til 4 millione...

Det er mange høyttalere som skal demonstreres og det er mye bra lyd å høre, men på verdens største h...

Siste tester

YouTubeTelefon

Betaler du dyrt for drittlyd?

YouTube har fått sin egen musikktjeneste. Vi ser hvordan de klarer seg mot de gamle traverne både nå...
Hegel_front

Verdens første test av Hegel R...

Hegel fortsetter å komme opp med nye produkter, og denne gangen er det den integrerte forsterkeren R...
PLAY5_Black_Living_Room

Sonos Play 5 - med romkorreksj...

Det lå selvsagt i kortene. Sonos måtte komme med noe nytt nå som absolutt alle vil selge multirom. E...