Rega Ania er en ny og prisgunstig low output MC-pickup hvor konstruksjonen er basert Apheta 2 og Aphelion MC. Det betyr en kraftig neodymium magnet i kombinasjon med håndvikledeAnia MC.jpg spoler som gir lav effektiv masse. Ania har en nyutviklet pickup-kropp i støpt "polyphenylene sulphide" som består av polymer og 40% glass. Det sørger for stivhet og god egendemping av resonanser. Alt i en pakke. 

Prisen er kr. 5.990.- 

Fono MC er et opplagt valg til Rega Ania MC-pickupen og andre høykvalitets low-output MC-pickuper. Med dip-switcher kan Fono MC enkelt tilpasses de fleste low-output MC-pickuper på markedet, fire ulike impdanse-settinger (400, 150, 100 og 70 ohm) og du kan velge mellom 63.5 eller 69.5dB forsterkning.

Prisen for Fono er kr.  3.490.-  


Rega Planar 3 kjenner de fleste, og nå kommer den også i rød pianolakk for alle som vil at platespilleren virkelig skal skille seg ut i interiøret, den nye finishen vil være tilgjengelig i løpet av mai måned!

Prisen blir den samme som tidligere. Det vil si at den med en Elys 2, som er en utmerket kombinasjon med denne spillere vil lande på kr. 8.990.-

Mer info finner du på www.mono.no