Serien Twenty5 ( 25 )  får to nye stativhøyttalere som heter Twenty5 21 og Twenty5 22. Og så kommer det tre nye gulvstående modeller som får tillegget 23, 24 og 26. Altså ingen Twenty5 25. Alle modellene ahr den samme diskanten, men bass/mellomtonene går oppover i størrelse etterhvert som prisene øker. De to små stativhøyttalerne må kalre seg med en 13cm bass, de to minste gulvstående får 16.5cm elementer, mens den største Twenty 5 26 får en 7tommer. 

Det nye med disse høyttalerne er at det er benyttet teknologi fra Formel 1-bilene for å få luften til å passere gjennom portene på best mulig måte. Noe som skal gi en friere, mer transient og dynamisk bass. Sammen med bedre mellomtone og diskant, lover dette godt. Vi fikk en kjapp demo i Munchen, og mener selv at dette blir veldig spennende! 

Ellers er det ikke mye å finne av tidligere PMC-høyttalere. Alt er oppgradert og forbedret og vi forventer faktisk at det har gitt allerede meget godt høyttalere en ytterligere dimensjon av godlyd. 

Prisene i Norge er ikke satt, men de vil bevege seg fra i overkant av 20.000.-  for den minste til omtrent 80.000.- for den største. Det er også meldt om en egen senterhøyttaler C og en subwoofer SUB som skal gi mulighet for å benytte PMC også i et godt flerkanalsystem. 

Forhåpentligvis klarer vi å få disse til test så fort de dukker opp på lager i Norge. 

For mer info:  www.norskaudioteknikk.no