Primare moderniserer

Primare I15 Prisma er en kompakt og stilig enhet i trekvart-størrelse med alt du behøver for engasjert hifi-lytting til en masse forskjellige kilder. Enten trådløse eller kablet. 

Den innebygde forsterkeren er oppgitt til å yte gode 60watt per kanal, og det sitter en avansert digitalkonverter på innsiden som takler PCM helt opp til 384kHz og DSD 128. 

Prisma gir full multirom/multisone-kontroll og holder orden på avspilling av både lagret og strømmede mediefiler av nær sagt alle formater. Du kan koble til i alt 4 digitale kilder, 1 analog og du kan overføre lyd fra mobiltelefonen din via Bluetooth eller benyttet AirPlay. Prisma har også Chromecast innebygget. Noen vil sikkert savne noen ting likevel, men vi er sikre på at Primare er inne på noe vesentlig. Kompakte produkter med skikkelig bra lyd, og med det utstyret som er nødvendig for folk flest. Les: De som vanligvis bruker noen få tusenlapper på å kjøpe en kompakt høyttaler med for liten forsterker, for svake høyttalere og lyd som alle vet at låter mono komplett uten noe holografi. Det er ikke ekte hifi, men vi får håpe Prisma er det! 

Se etter test i et av de nærmeste utgavene av Stereo+! 

Pris: 16.995.-

www.swsg.no