Britiske Rega annonserte i dag sin nye stereoforsterker IO. Den vil bli selskapets rimeligste forsterker noensinne, og er utviklet for å gjøre gode lydopplevelser tilgjengelig for flere.  

IO er utviklet i England, som alle Regas øvrige produkter, og produseres i Essex utenfor London. Med gjennomført minimalisme har Rega ikke bare gjort IO rimeligere men også enklere å bruke enn de fleste høykvalitets lydprodukter på markedet.  
IO har likevel alt man behøver; fjernkontroll, tilkobling for 3 lydkilder inkludert platespiller og utgang for hodetelefoner. Det kompakte formatet (den er bare 18cm bred) gjør den enkel å plassere. Importøren gleder seg selvsagt over Regas friske satsing, og produksjef Simen sier: “I en verden der lydkvalitet ofte må vike for design og et stort antall funksjoner, går Rega stikk motsatt vei. IO er gode lydopplevelser for Hvermansen – på en brukevennlig måte”, sier han.  
Konstruksjonen er basert mye på “storebror” Brio, og har blant annet samme effekttrinn og platespiller-inngang. Rega har lagt vekt på å bruke høykvalitets komponenter, som Sanken utgangstransistorer og Alps volumpotensiometer. Når så du det på en såpass rimelige forsterker?   

Litt nøkkelopplysninger:

•    Forsterkeren yter 2x30W i 8ohm
•    Den har tilkobing for 3 analoge lydkilder, hvorav 1 platespiller (MM)
•    Mål: 18x6,6x29 cm (BxHxD)
•    Vekt: 2,9kg
•    Veil. pris kr. 5995. Forventet introduksjon i månedsskiftet mai/juni

Importør er Mono AS. Trykk her for mer info om Rega

Har du sjekket ut vår siste digitale utgave av Stereo+? Klikk og les gratis