Det finnes Bluetooth-høyttalere, og det finnes merker som Ruark, Geneva og andre som har forstått at det er begrenset hvor interessant det er å kjøpe seg en høyttaler i grå plastikk og plassere den på soverommet eller i stua. Organiske materialer er "in", og det kommer vi til å se mange eksempler på fremover 

Ruark er en av de ledende britiske leverandørene av musikksystemer og DAB+ radioer som beveger seg fra det helt enkle til å plasser i hylla på kjøkkenet, til det mer lekre og spesielle. Slik som for eksempel R7. Et komplett musikksystem som enten kan stå på sine slanke møbelben, eller ligge på en skjenkt eller liknende. 

Deres nye Ruark MRx er Ruarks første trådløse høyttaler med nettverkstilkobling og vil leveres i matt grå eller ekte trefiner med britisk tekstil i front. Vi forventer at finishen som vanlig er på første hylle. 

Lyd kan du koble til via Bluetooth aptX, som nå er kommet på et nivå som nærmer seg CD-kvalitet, og via nettverk hvor du kan kan du nyte godt av strømming fra musikktjenester som  Tidal, Spotify, Deezer og snart også Amazon Music. Er ikke det nok har du nettradio som lar deg lytte til alle verdens radiostasjoner. Det gjelder også alt av sendinger fra NRK. Flott og fin radio, men uten å måtte tenke på DAB. 

MRx passer perfekt for stuen, kjøkkenet eller på soverommet med sitt brede utvalg av tekniske spesifikasjoner. Multiromsfunksjon med flere MRx eller Ruark R2 Mk3 og R7 Mk3 for lyd i hele huset. 

Ruark MRx er tilgjengelig i løpet av mai 2018.

Prisen er litt usikker, men jeg tror ikke vi bommer særlig mye hvis vi antar at prisen lander på mellom 4.500.- og 5.000.-  

Mer info: www.mono.no