Klipsch HD Wireless er fremtidens lydanlegg. Med kun en kontrollboks, helt trådløs kommunikasjon ( i 24bit/92kHz) helt uten kompresjon og et relativt høy brukervennlighet, får det plass i stuer og lytterom som ikke kler kabler særlig godt. Høyttalerne er slanke og enkle å plassere i stua.

Klipsch R-15PM aktiv og platespillende høyttaler 

Systemt kan settes opp som et kompakt 2.1 system med små fronter og subwoofer, eller et større 2.1-system med gulvstående fronthøyttalere og subwoofer, eller som 3.1. 5.1 og 7.1. Du kan også benytte to subwoofere hvis du er av dem som ønsker massiv bass og mye volum. 

RP-HD-Wireless-51.jpg

 

Høyttalerne har innebygget en 125watt forsterker (gjelder senter og de gulvstående høyttalerne), mens subwooferen har et ti-tommers element som drives av en forsterker på 250/500Watt. 

Kontrollboksen har 4 HDMI-innganger, en optisk og en koaksial digital inngang, og den har også HDMI ut til TV. En av HDMI-inngangene er klar for 4K og HDCP 2.2. 

Systemet er enkelt å sette opp med et lite display bak på hver høyttaler hvor du velger hvilken posisjon i systemet den skal ha, og når du har gjort det med alle sammen, slår du på koblingsboksen slik at du får opp et menybildet på den tilkoblede TV-en som raskt identifiserer antall høyttalere og hvor de er plassert. I menyen kan du også velge volum og avstand på hver høyttaler.

Klipsch HD Wireless koster 50.000.- i en 5.1-konfigurasjon med gulvstående foran, senter, bakhøyttalere og subwoofer.  

For mer info: www.mono.no