Det begynte med en presentasjon av at Sonos-programvaren på nettbrettet eller mobilen din nå kan betjene Sonos-anlegget ditt uten at du behøver å gå inn på enheten din. Det å kunne finne musikk, forandre volum eller legge til en spilleliste direkte fra din låste enhet, har mange av brukerne ventet på lenge. Det så ut til at de aller fleste funksjonene var tilgjengelige, og det er jo bra. 

Den neste nyheten er at du kommer til å kunne betjene Sonos-systemet ditt direkte fra innsiden av programvaren til Spotify. Noen vil kanskje spørre om hvorfor dette skulle være så nødvendig, men Spotify-appen har mer funksjonalitet og mer informasjon om platene og artistene enn det som blir vist på innsiden av Sonos-appen. 

Men den aller største og sprekeste nyheten kommer i 2017. Når ble ikke avslørt, men Amazon sin geniale Alexa, som gjør at du kan snakke til enhetene dine og faktisk få et svar du kan bruke til noe, eller eventuelt få Alexa til å slå av lyset, slå på kaffemaskinen eller betjene stereoen og TV-en din ved hjelp av tale, kommer nå til Sonos. Du kan faktisk spørre Alexa om å finne musikk for deg, eller gi det opplysninger om den artisten som blir avspilt. Ligger du og slapper av på sofaen og synes det er blitt litt vel langt å strekke seg til fjernkontrollen på bordet kan du be Alexa om å skifte kanal, regulere volumet eller slå av alt og spille musikk. Eller så kan du få Alexa til å gjøre internettsøk, gi deg oppdateringer på den engelske fotball-tabellen eller finne ti kule ting å gjøre på stedet for neste ferietur. Og det virker! Hun svarer korrekt med rolig (og ganske innbydende stemme). Vi har fått det demonstrert, og her snakker vi om noe av det mest revolusjonerende som skjer i løpet av de nestene årene. Og når Sonos nå kommer med Alexa er det snart bare et tidspørsmål før du har det i forsterkeren din, i multirom-systemet eller i hjemmekino-receiveren. Spennende tider!