Alle detaljene til PS-HX500 er designet for å levere best mulig lydkvalitet og behandle dine vinylplater med den respekten de fortjener. Med en nyutviklet pickup, den formstøpte tallerkenen og selve sokkelen; hver komponent er laget for å gi deg den beste lydopplevelsen.

Produktet leveres med en høykvalitets DSD konverter som gir deg muligheten til å kopiere din favorittmusikk fra vinylsamlingen inn på PC-en som en digital fil med høyoppløselig lyd. 

PS-HX500 er den første platespilleren som støtter Double-rate og Singel-rate DSD (5.6MHz / 1bit, 2.8MHz / 1bit), et kraftig lydformat som vil gjengi musikken med nøyaktighet. AD konverteringen tilbyr et utvalg av fil kvaliteter fra WAV, til High-Resolution Audio med høyere bitfrekvens og samplingsfrekvenser, gjennom til dobbel-rate DSD. 

Enkel programvare

Hvis du benytter deg av PS-HX500 PC programvare, kan en vinylplate enkelt konverteres til høyoppløste lydfiler på din PC. Software-appen lastes ned og når du kopler PC-en til platespilleren er opptaksprosessen svært enkel. Låter kan senere redigeres , tituleres, fjernes eller settes sammen på den måten du ønsker – på tide å bli kreativ! 

PS-HX500 vil være tilgjengelig fra mai 2016. Veiledende pris vil være kr 5500.