Logo_Hegel_H390_2_web

EISA HIGH-END AMPLIFIER 2019-2020

Hegel H390

Ved første øyekast ser Hegel H390 ut som en nedtrimmet og rimeligere versjon av det norske firmaets mektige forsterker H590. Noe som knapt er særlig overraskende, fordi det er akkurat det den er. Likevel er det mer ved H390. Den tilbyr neste den samme ytelsen som sin «storebror» for omtrent halvparten av prisen. Det betyr evne til å trekke omtrent alt du kan finne av høyttalere til store høyder med sine 250watt per kanal, innebygget UPnP og AirPlay2 streaming, Roon Ready-sertifisering og dekoding av MQA og DSD. Koble til en musikktjeneste, plugg inn en analog eller digital kilde, eller send musikk til den fra din mobiltelefon. Denne fantastisk fleksible, men likevel enkelt utseende forsterkeren klarer alt.  

Logo_KEF_R11_web

EISA HIGH-END LOUDSPEAKER 2019-2020

KEF R11

KEF har laget flott høyttalere i nesten 60 år, men de har likevel truffet et nytt høydepunkt både i stil, ytelse og verdi med sine nye R-Series høyttalere. R11 tar innover seg alle tidligere elementer av suksess fra den siste generasjonen koaksiale Uni-Q høyttaler-elementer, anodisert for å matche ditt valg av premium kabinettfarger, og de smarte mikroperforerte grillene som virkelig løser det gamle problemet om man bør spille med disse av eller på. 

Resultatet er en slank og lekker høyttaler med kapasitet til å spille stort, rikt og romslig, og samtidig pakket med detaljer som gir et fantastisk musikalsk engasjement. Alt dette med en design og en stil som sikrer at høyttalerne ser like imponerende ut som de spiller. 

Logo_B

EISA LOUDSPEAKER 2019-2020

Bowers & Wilkins 603

600-serien til Bowers & Wilkins har satt nye standarder for rimelige høyttalere i flere tiår, og den siste versjonen er deres beste til nå. Dette er enklest å legge merke til med deres gulvstående 603 som tilbyr en strålende kombinasjon av gjengivelse og lydkvalitet for pengene, takket være teknologi som er hentet fra deres flaggskip i 800 Diamond-Series, og en serie høyttalere som er strippet ned til kun det essensielle. Den avkoblede diskanten og Continuum-membran mellomtonen gir høyttaleren detaljer, fokus og tilstedeværelse samtidig som doble bass-elementer med «Flowport»-avstemming sikrer en lyd som er rik og engasjerende. Dette er en overraskende avansert høyttalerkonstruksjon for pengene.  

Logo_NAD_M10_web

EISA SMART AMPLIFIER 2019-2020

NAD M10

Det tok en stund for NAD å lansere en alt-i-ett nettverk og musikkløsning, men den nye M10 er verdt hvert eneste minutt venting, for denne sensasjonelle lille forsterkeren er også et komplett musikksystem hvor du kun behøver å legge til et par høyttalere. Den flotte og store trykkfølsomme skjermen setter tonen og gir deg tilgang til alle mulighetene som ligger i M10. Det inkluderer strømmede musikk-tjenester, BluOS som gir mulighet for multirom med andre Bluesound-produkter, Bluetooth og AirPlay2, digitale og analoge innganger, en HDMI-ARC inngang for TV-lyden og til og med Dirac romkorreksjon for å optimere lyden til rommet. Til slutt, med NADs HybridDigital-forsterkning ombord er M10 i stand til å trekke nesten enhver høyttaler. Dette er virkelig en mester når det gjelder gjengivelse av moderne musikk. 

Logo_Primare_CD35-I35-Prisma_web

EISA STEREO SYSTEM 2019-2020

Primare CD35/I35 Prisma

Som mottakere av en tidligere EISA-Award fortsetter Primare sine vinnertokter med sin I35 forsterker og CD35 Prisma CD/ nettverkspiller. Forsterkeren er enkel, men den helt analoge konstruksjonen låter fantastisk og har masse krefter takket være selskapets forsterkerteknologi UFPD 2. Dens modulære design betyr at du kan utvide med en Primare DAC, eller en Prisma nettverk/multirom-modul ved behov. CD-spilleren CD35 er også utstyrt med nettverk og tilbyr både kablet og trådløs tilkobling til AirPlay, Bluetooth og Spotify Connect, i tillegg til at den har Chromecast innebygget for tilgang til tusenvis av strømme-tjenester. Dette er mye mer enn en enkel CD-spiller/forsterkerkombinasjon: Det er fremtiden til høyoppløst hjemme-hifi. 

Logo_Mytek_Brooklyn-Bridge_web

EISA STREAMING DAC 2019-2020

Mytek Brooklyn Bridge

Som navnet antyder er det nyeste Mytek-produktet konstruert for å fungere som en bro mellom nettverket og hifi-systemet, men det går mye lengre enn det. Det er basert på teknologien fra selskapet DAC+, men Brooklyn Bridge kombinerer en nettverk-spiller, digitalkonvertert og en forforsterker i en og samme kompakte enhet, komplett med digitale, analoge og platespiller-innganger, og RCA, XLR og hodetelefon-utganger. Den kan kontrolleres fra en mobil-app og den kan spille musikk fra nettverket, Roon, musikk-tjenester som Qobuz og Tidal, datamaskiner via USB og til og med USB-harddisker. Den er kompakt, men den er likevel en imponerende fleksibel og fantastisk lydende nettverk-spiller.

Logo_MoFi_UltraDeck M_web

EISA TURNTABLE 2019-2020

MoFi UltraDeck+M

UltraDeck +M kommer fra samme selskap som ga oss Mobile Fidelity Sound Lab vinylplatene og er ikke bare en fantastisk platespiller, men den er også en komplett «plug-and-go»-løsning for avspilling av dine vinylplater. Den kommer komplett med en ferdig montert høykvalitets MoFi MasterTracker moving magnet pickup. Noe som betyr at du kan ha den ferdig tilkoblet og klar til å spille plater i løpet av minutter. Den er også strålende konstruert hele veien for presisjon og kvalitet, og er et resultat av ekspertisen til noen av de ledende navnene innen vinyl-avspilling. Det betyr at den levere superpresis hastighet, mens pickupen med metallhus virkelig kommer under huden på musikk du velger å spille, og virkelig markerer hva denne spilleren kan tilby av verdi og ingeniørarbeid. 

Logo_KEF_LSX_web

EISA WIRELESS STEREO SPEAKER 2019-2020

KEF LSX

KEF laget virkelig litt av en oppstandelse da de lanserte sin trådløse versjon av den EISA-vinnende LS50-høyttaleren, der de klarte å transformere en svært imponerende konstruksjon om til et «hifi-system i en høyttaler»-løsning. LSX gjør dette konseptet enda mer kompakt og rimelig ved å kombinere selskapets ekspertise på høyttalerelementer, forsterkere og trådløs strømmeteknologi med stilig design og flere tilgjengelig iøynefallende farger. Med Apple AirPlay2 og Bluetooth bygget inn, pluss tilgang til Spotify og Tidal, alt kontrollert fra en praktisk app på telefonen din, kan dette være et perfekt hifi-system for veldig mange kjøpere. 

Logo_IsoTek_Smart-Delta_web

EISA AV ACCESSORY 2019-2020 (combined with HTA and HTV EGs)

IsoTek SMART Delta

Alle AV-systemer behøver strøm - og helst mye, men kun ren strøm vil tillatte alle komponentene dine - både innenfor audio og video, å yte deres aller beste. Serien med IsoTek SMART Power tar tingene enda litt lengre, for i tillegg å rense strømmen og fjerne uønsket støy og beskytte mot overspenning og strømspikes, tilbyr den også et fullt programmerbart opplegg for å slå av eller på systemet. Ved å kontrollere enheten over LAN eller Wi-Fi kan du sekvensere rekkefølgen på hvordan systemet slår seg av og på, du kan navngi hver enkelt strømutgang, og til og med sette opp alt og drive det fra en app på din mobiltelefon. De kaller den ikke SMART for ingenting, og hvordan den forbedrer systemets gjengivelse vil være minst like imponerende.