pb-3000_ba_hero_w

Ned i dybden med SVS subwoofere

SVS PB-3000 og SB-3000

Alle har et forhold til SVS på en eller annen måte. Nå lanserer de to nye subwoofere, og denne gangen kan kjøperne velge mellom ganske like prestasjoner, men med to forskjellige kabinett-typer. Bassrefleks og lukket.  

ANNONSE

Importør:

Karakter

De to modellene here SVS PB-3000 og SB-3000. Den første kommer i et massivt kabinett med to store bassrefleksporter for maks smell i bassen, og høyest mulig volum på lave frekvenser. SB-3000 har litt mindre kabinett og kommer i en lukket utgave. Det gir en litt annen bassrespons med den samme dype og mektige bassen, men med en kurve som ruller av på en litt annen måte. De fleste vil kanskje velge PB-3000 til en hjemmekino, mens SB-3000 kanskje passer best for hifi-systemer som behøver brønndyp bass.  

Med et helt nyutviklet 13" basselement og den nye klasse D Sledge STA-800D2 forsterkeren leverer både PB-3000 og SB-3000 en bass som setter luften i bevegelse, og beveger seg helt ned i den aller dypeste bass-kjelleren. STA-800D2 er utstyrt med diskrete MOSFET utgangstrinn for å takle de enorme mengdene med strøm som kreves når disse subwooferne begynner å smelle. 3000_series_amp_detail_1.jpg

For å få de tunge og kraftige elementene til å bevege seg er de utstyrt med en forsterker på 800 watt, men som kan levere imponerende 2500 watt. For å få kontroll på basskurven i rommet ditt har begge subwooferne en egen DSP-APP slik at du kan sitte i godstolen og skru til lyden slik du liker den. Dette er en sofistikert DPS fra Analog Devices dsom gir subwooferen høyere  presisjon gjennom avansert romtuning, optimalisert frekvensrespons og kraftige DSP kontroller​. Du kan kontrollere volum, parametrisk EQ, delefilter, polaritet, romforsterkning, tilpassede forhåndsinnstillinger og system-innstillinger. Tilkoblingen skjer via Bluetooth.

Elementene har doble ferrittmagneter på nesten 12kg som produserer det nødvendige magnetfeltet for å akselerere membranene og bremse dem ned kjapt nok, og så er det selvsagt kabinettet som har doble MDF-fronter. 

Priser: 

SB-3000: kr. 13.990.-  

PB-3000: kr. 16.990.-  

Mer info: www.soundgarden.no 

 

Kommentarer

ANNONSE

Siste fra forsiden

interior

Sennheiser Ambeo Soundbar

Ordet lydplanke får meg til å tenke på de skrinne greiene som ligger under TV-en og lager lyd som fu...
Denon Marantz Roon

Marantz, Denon og Roon

De av dere som har et Denon eller Marantz-produkt kan nå glede dere over at flere av deres produkter...
i35 hovedbilde

Primare i35 Prisma

Med sin egen forsterkerteknologi, lekkert og rent nordisk design og lyd som både presse og hifi-entu...

Siste tester

interior

Sennheiser Ambeo Soundbar

Ordet lydplanke får meg til å tenke på de skrinne greiene som ligger under TV-en og lager lyd som fu...
i35 hovedbilde

Primare i35 Prisma

Med sin egen forsterkerteknologi, lekkert og rent nordisk design og lyd som både presse og hifi-entu...
Braven XXL- river

Braven XXL/2

Det finnes mange trådløse høyttalere på markedet, men det er litt for få som virkelig klarer å skill...