sonampbk_2

Nye Sonos Amp er mye kraftigere og bedre

Sonos Amp

Sonos er det suverene markedslederen i streaming-klassen for Hi-Fi produkter der de dominerer markedet foran Yamaha og Bluesound. Vi har savnet en skikkelig forsterker i Sonos for å kunne bruke kun en enhet til å drive et fornuftig stereoanlegg. Nå ser det ut til at våre, og mange andres bønner, er hørt. Sonos Amp ser svært interessant ut.  

ANNONSE

Importør:

Karakter

Amp er en kraftig, trådløs forsterker med hele 2 x 125 watt. Det er som oftest nok til å drive et par virkelig middels store hi-fi-høyttalere. Du kan dermed velge den høyttalermodellen som måtte passe lommeboka og innredningen din, og du får detaljer, dynamikk og trykk. For mange er dette en god løsning til stua, ikke minst med tanke på at Amp også kan tilkobles TV-en og kjøre TV-lyden din.

Amp er forberedt til stemmestyring. Det gir deg kontroll over både Sonos og et stadig økende antall av andre smart-funksjoner i hjemmet. Du behøver bare å snakke til den - litt som ånden i lampen - bortsett at du får uendelig mange ønsker! For å benytte deg av denne funksjonen trenger du en smarthøyttaler som støtter stemmestyring. En slik kan skaffes for en hyggelig sum penger. Alternativt kan du bruke smarttelefonen din. 

HDMI for bedre TV-lyd

De bittesmå innebygde høyttalerne i TV-en din er ikke i nærheten av å yte nok til å gjengi stemmer og film med noe som helst trovedighet. Amp har HDMI-tilkobling for TV-lyden som betyr at du kan koble til TV-en, få optimal digital lydkvalitet og samtidig styre volumet fra den eksisterende TV-fjernkontrollen din. Da får du både bedre lydkvalitet og brukervennlig kontroll. Amp slår seg automatisk av og på sammen med TV-en ved hjelp av HDMI Audio Return Channel og HDMI-CEC. Dette krever bare et minimalt oppsett som gjøres én gang for alle, og når det er gjort, så trenger du ikke å tenke mer på det.

Brukervennlig

I tillegg til å bruke Sonos-appen (eller stemmestyring) kan du også styre de mest brukte avspillingskommandoene (volum, play/pause m.m.) på fronten på Amp. Videre får du selvsagt hele paletten av herlige Sonos-muligheter, inkludert full integrasjon av et utall med streamingtjenester som Spotify, TIDAL, Apple Music, Deezer, Napster, SoundCloud m.fl. Dermed har du all verdens tenkelige musikk rett under fingertuppene i én og samme app. Appen har vært ledende lenge både når det gjelder brukervennlighet og oversikt. 

Amp integrerer godt med resten av Sonos-komponentene, slik at den kan inngå i et brukervennlig multiromssystem med trådløs musikk rundt i hele hjemmet ditt. Siden styringen foregår over wi-fi, kan du uten problemer plassere Amp ute av syne, f.eks. i et skap eller et hi-fi-møbel. 

Amp fås i sort. Enkelt og greit! 

Pris: 6.496.-  

Mer info: www.hifiklubben.no

 

Kommentarer

ANNONSE
ANNONSE

Siste fra forsiden

ecm1mkII_front

Electrocompaniet ECM-1 MkII

Electrocompaniet bygger alle sine produkter på Tau utenfor Stavanger. Der gjør de alt fra bunnen av ...
dali menuett

Har du lyst på en menuett?

Vi husker den gangen vi var på Dali-fabrikken, og fikk skru sammen et par med Menuett. Siden den da ...
kef-r5-interior

KEF R5

KEF R5 er en gulvstående høyttaler i den kompakte enden av skalaen. Det forhindrer ikke at den kan s...

Siste tester

kef-r5-interior

KEF R5

KEF R5 er en gulvstående høyttaler i den kompakte enden av skalaen. Det forhindrer ikke at den kan s...
focal-chora-826_interior

Focal Chora 826

Focal har flere høyttaler-serier enn de fleste, og det går fra det middels kostbare og helt opp til ...
interior

Sennheiser Ambeo Soundbar

Ordet lydplanke får meg til å tenke på de skrinne greiene som ligger under TV-en og lager lyd som fu...