Denon, Marantz, Definitive Technology, Polk, Classé og Boston er alle merkevarer som nå ligger under den etter hvert ganske betydelige eieren Sound United. Endelig skal det bli litt orden og ikke minst en mye videre distribusjon av Defintive Technology og Polk, og et gjensyn med Classè som vi ikke har sett særlig til på det norske markedet etter at Hi-Fi Klubben sluttet å distribuere merket for en tid tilbake. Def tech.png

Polk er en en klassisk hifi-produsent, og har vært på markedet siden Matthew Polk begynte å lage høyttalere i garasjen en gang i 1972, og kjapt markerte seg som et av de virkelig storselgende høyttalermerkene i USA. Definitive Technology ( se bildet til høyre ) kom til på 90-tallet, og gjør tingene temmelig annerledes enn mange andre. I hvert fall gjelder det deres strålende Mythos-serie som kombinerer passive mellomtoner og diskanter med temmelig heftige aktive bassystemer med deres egenutviklede "racetrack-elementer". Sist vi hadde en av modellene inne rev vi nesten ned kontoret, og konkluderte med at subwoofere, selv til hjemmekino, var fullstendig overflødig.  Artikkelen fortsetter under bildet av de nye forsterkerne til Classé.Classe.pngClasse` har holdt å i rundt 40 år, og har laget veldig mange gode konstruksjoner som kanskje ikke har fått den posisjonen de fortjener. Det låter fint, og med de siste oppgraderingene av forsterkere og forforsterkere ser det avgjort seriøst ut, og er det også. Deres nye effektforsterker Delta leverer 250watt per kanal, men det er ikke det viktigste. Den leverer også 12,5watt i ekte klasse A, før den behøver hjelp. Det gjør at den på vanlige lyttenivåer fungerer som ren klasse A og låter deretter. Dette blir spennende produkter å teste i utgavene fremover! 

Neby Hi-Fi Concept kommer til å kjøre alle modellene fra alle de tre nye merkevarene med unntak av lydplankene til Polk som de fleste vet distribueres av Power sine butikker i Norge.  

For priser, leveringstider og spørsmål klikk her!