Menuet SE er en eksklusiv spesialversjon av DALI MENUET, som har blitt kraftig oppgradert på en rekke kritiske punkter og har fått flott finish i høyglanspolert, ekte trefiner med et treverk Dali kaller Wild Walnut. Er du opptatt av kompakte høyttalere begynner det å bli mye å velge blant, men det er knapt noen som er så flott som Menuet SE. Du får selvsagt også en høyttaler som er blitt forbedret på en rekke punkter, og de loves fyldig bass, en åpen og dynamisk mellomtone og god evne til å håndtere detaljer. Klangmessig skal den være identisk med standardutgaven. 

Med små høyttalere kommer også ønsket om å kunne plassere høyttaleren nær veggen eller i en bokhylle. Det har Dali tenkt på og den er designet for å stå nær veggen. Om du monterer den på et av Dalis spesialdesignede veggfester eller plasserer den i en hylla, er du fortsatt sikret et godt resultat og et tilfredsstillende lydbilde. Som med alle andre mindre høyttalere kan du få et ganske oppsiktsvekkende lydbildet hvis du også plasserer deg selv ganske nær høyttalerne. 

Høyttaleren er åpenbart best egnet til mindre rom og kan brukes med de aller fleste budsjettforstekere, men skal også være lett å integrere med en subwoofer for mer tyngde og dypbass for større stuer. 

Pris: 14 996.- 

Importør er Hi-Fi Klubben - klikk her for mer info