Sound United LLC, eierne av produsentene Denon, Polk Audio, Marantz, Definitive Technology, Classé, og Boston Acoustics, annonserer at flere av Denon og Marantz sine produkter får Roon Tested-sertifisering. For alle som i dag bruker Heos, men som ønsker tilgang til strømløs strømming av musikk fra en Roon server, eller Roon Core-enhet, er dette gode nyheter. I redaksjonen til Stereo+ bruker vi Roon på alt vi har tilgjengelig av kompatible enheter. Det gir tilgang til masse info om artistene, et grensesnitt som er ren og smidig, og det låter veldig flott. Det er veldig enkelt å laste ned programvaren og gjøre datamaskinen om til en Roon server, og den finner uten problemer frem til de enhetene du har koblet til nettet som du så lett kan koble til å spille i fra. Har du først brukt det, er det ingen vei tilbake. I Roon kan du koble deg til de musikktjenestene du vanligvis bruker trådløst, du kan spille av musikk fra en hvilken som helst harddisk og du full kontroll og en oversiktelig programvare tilgjengelig.  

Vi er godt kjent med Heos, og de har også kommet langt med både sine trådløse enheter og den tilhørende app-en, men Roon er enda enklere og gir deg enda mer informasjon om hva du spiller osv. 

Roon leverer opphavsmenn/kvinner, artist/band-relasjoner, sjangre, tekster, konsert/tour-datoer, cover art osv. Men kanskje det viktigste - du får samlet alt musikk-innholdet ditt, og musikktjenester som Tidal og Qobuz på samme plattform. Hvor musikken hører hjemme behøver du ikke bruke tid på å finne ut. Dette er trykk og spill. Roon fungerer på Mac, Windows og Linux, og du finner kontrollprogramvare for Mac, Windows, iOS, og Android, med nettverktilkobling mot produkter med "Roon Ready" og "Roon Tested", men også til AirPlay™, Chromecast, Mac, Windows, iOS, eller Android-enheter. 

Det er som Mr Senior Vice President hos Sound United blant annet sier: "Et kritisk aspekt ved lytteopplevelsen er å lære mer om dine favorittartister, komponistener, låtskrivere, musikere og band. Det gjør musikken mer intim og levende. Tidligere fikk vi levert dette via CD eller platecovere, men dette har i stor grad manglet på strømmede musikktjenester. Roon er en pioneer på dette området og har bragt dette inn i strømmeverdenen. Vi er selvsagt veldig opprømte over at Denon og Marantz nå er "Roon Tested" slik at våre entusiastiske lyttere kan oppdage mer om  musikken de elsker." 

Mer om Marantz her 

Mer om Denon her

Mer om Roon her

For flere nyheter - klikk under for å laste ned vår nyeste utgave av Stereo+