​Siden lanseringen i 2014 har Naims trådløse Mu-so musikksystem spilt flott musikk med overraskende tyngde og størrelse. Publikum har tatt den til seg, og det har også magasiner over hele kloden, men som med alt annet må produkter utvikles og forbedres. Nå har ikke vi gjort særlig mer enn å høre på den på demoer og pressevisninger, men det høres avgjort lovende ut. Resultatet etter tre års arbeide er en klart forbedret lyd, det spiller bredere og flottere og det skulle kanskje bare mangle. Denne gangen har de fått hjelp av Focal på høyttalersiden. 

Den nye kontrollflaten, eller kontrollhjulet på toppen - om du vil, har fått 15 trykkfølsomme knapper for mer intuitiv kontroll, og det store volumhjulet har også fått en nærhetssensor slik at enheten slår seg på når du beveger hånden din er i nærheten av spilleren.  Naim Mu-so Terracotta.jpg 

Kabinettet til Mu-so er blitt litt større, og det skal gjøre bassen både bedre og dypere enn på forrige modell. Fronten er blitt stivere og det har gitt større renhet, bedre kontroll og flere detaljer.    Focal har jobbet med å få forvrengningen ned og det trekker også i samme retning. 
Formen og lydkvaliteten gjør at Naim Mu-so også kan fungere som en TV-høyttaler, eller lydplanke. Til det bruket har Naim ustyrt Mu-so med en HMDI inngang med ARC slik at den skal være så enkel som mulig å koble til TV-en. CEC-standarden gjør at du kan kontrollere volumet via TV-ens egen fjernkontroll. 
Mu-so har Chromecast bygget inn og det gir støtte for omtrent "alt" av lydapper. I tillegg får du AirPlay2 slik at det er enkelt å strømme musikk direkte fra app-en til Mu-so. Den er også blitt Roon-ready. 
Effekten er 75watt per kanal, og det summerer seg til en effekt på hele 450watt (6x75watt). Det gjør at enheten kan spille i overraskende store rom, og gjorde faktisk en god figur også på et støyende og hektisk demo-rom under highend-messen i Munchen. 
 
Prisen er satt til 14.990.- 
 
For mer info: www.multirom.no