En av de mest populære receiverne i Pioneer sin line-up har fått en erstatter. VSX-S510 har blitt erstattet av VSX-S520. Dette er en slank (kun 70mm høy) receiver, men med forsterker til 6 kanaler på innsiden. Til tross for det slanke utseendet har de fått plass til mye gøy på innsiden, og ikke minst en komplett pakke med musikk-tjenere som Google Cast Audio, Tidal, Deezer, Spotify Connect og Pioneers eget system for multirom - Fire Connect. 
Det er selvsagt full support for 4K med HDCP 2.2, og den leverer 80watt til hver av de seks kanalene. Har du en eldre subwoofer uten innebygget forsterker er det bare å kjøre igang, men du kan selvsagt også bruke en aktiv -hvis du vil. Modellen 520D har også DAB+ 

For at du skal ha noe spille på lanserer Pioneer også BDP-X300 som er en like slank Blu-ray spiller med 4K/24p oppskalering og DLNA. Denne spilleren vil ikke spille av 4K-plater slik vi har forstått det, men ta vanlige Blu-ray, DVD og også SACD-plater og spille av disse. All video blir så skalert opp til 4K i spilleren. Den støtter også DSD, FLAC, WAV og den har USB-inngang og støtte for Wi-Fi. På den måten blir den jo like mye en multispiller som en Blu-ray, noe som Pioneer ikke er helt ukjent med. Har du en receiver kan du selvsagt kjøre alt digitalt, også lyden, via HDMI inn til receiveren din. Uansett om det er en Pioneer eller noe annet. 
 
Priser: 
VSX-S520:  NOK 5998.- 
VSX-S520d: NOK 6498.- 
BDP-X300: NOK 3998.- 

Mer info: www.pioneer.no