Denne gangen kommer den nye SC-LX 901 med Google Cast Audio, Tidal, Deezer, Spotify Connect, TuneIn og AirPlay. Det er altså ikke bare hjemmekino Pioneer ser for seg avspilt fra denne nye linjen. 

For alle som synes receivere fortsatt har for vanskelig brukergrensesnitt og kompliserte menyer lover Pioneer mer brukervennlige menyer og enklere bruk, 

SC-LX901 har hele 11 klasse D-forsterkere ombord, eller det Pioneer kaller Direct Energy HD og som er deres egen variant av klasse D. Disse er analoge, selv om det sikkert er mange som fortsatt vil ha det til at de er digitale.  

( artikkelen fortsetter under bildet ) 

901_back.pngDu får selvsagt Dolby Atmos og DTS:X og multirom via FireConnect. Og forsterkeren er tunet av legendariske Air Studios i London. 

På innsiden sørger ESS DAC-er for konverteringen fra digital til analog og du kan gjøre en komplett romkorreksjon med MCACC Pro og "reflex optimizer" som forsøker å analysere hvordan lyden reflekteres i rommet ditt. 

Som vanlig er det penger å spare hvis du ikke behøver absolutt alt utstyret, eller klarer deg med færre kanaler. SC-LX801 og SC-LX701 kommer også nå i høst. Vi kommer tilbake med hva som er forskjellene på de enkelte modellene. Men skal du ha alt og krever den aller beste lydkvaliteten er det ingen vei rundt SC-LX901. 
  
SC-LX901 intro September
Forventet pris: kr.  30.998.- 
 
SC-LX801 intro September
Forventet pris. kr. 20.998.- 
 
SC-LX701 intro September
Forventet pris: Kr. 16.998.- 

Mer info: www.pioneer.no 

Klipp på bladet nedenfor for å lese Stereo+ gratis!