BeoLab 50 skal gi en fantastisk lydopplevelse takket være sitt unike design og sine innovative lydbehandlingsteknologier. B&Q melder om en høyttalere som har en en frekvensrespons mellom 15 (!) og 43 000Hz, og med ikke mindre enn 2100Watt forsterkereffekt på innsiden fordel på 1x300Watt til diskanten, 3x300Watt til mellomtonen, og 3x300Watt til bassene . Forsterkerne blir benyttet til å drive en diskant på 19mm som sitter i den spesielle diskantlinsen noen sikkert husker fra BeoLab90. Det er benyttet 3 stk, 4-tommers mellomtoner og 3 stk. 10 tommers basser. B&O melder at maksimalt lydtrykk er 113dB. 

BeoLab 50 er slank og ganske høy høyttaler (108cm høy) og har i følge bildene avrundede, myke linjer og synlige kanter. Med sine sølvbelagte aluminiumsflater og flotte eikefiner, deler den en rekke funksjoner med flere av Bang & Olufsens nyere produkter. BeoLab 50 er, som BeoLab 90, utstyrt med aktiv formkorreksjon. Ved hjelp av en ekstern mikrofon måler BeoLab 50 det akustiske miljøet i rommet og optimaliserer lyden i din foretrukne lytteposisjonen, eller i hele rommet.Skjermbilde 2017-08-10 kl. 13.51.11.png

Bang & Olufsens helt egne akustiske objektivteknologi styrer spredningen av diskanten fra høyttalerens topp. Linsen sprer lyden gjennom "Beam Width Control", enten i 180 grader for bruk til sosiale sammenkomster eller til film,  eller i en såkalt smal lydmodus, hvor lyden er orientert kun mot sitteposisjonen din. Når BeoLab 50 slås på, vil linsen på toppen elegant løftes og kontrolleres.

Det er omfattende prosessorkraft på innsiden levert av Analog Devices, og DAC-er som takler høyoppløst lyd inntil 192kHz/24bit. Du kan velge blant en rekke forskjellige innganger. Analog, digital eller USB. 

BeoLab 50 kan styres via Bang & Olufsen-appen. Fra appen er det også mulig å opprette og lagre forskjellige lytteposisjoner, som du selv kan velge avhengig av dine preferanser.

Et sett med BeoLab 50 er tilkoblet via Digital Power Link i en master-slave-konfigurasjon. De ulike lydkildene er alle koblet til hovedhøyttalerens tilkoblingspanel. I tillegg til den kablede tilkoblingen er høyttaleren også utstyrt med en trådløs flerkanals-streaming, basert på den svært pålitelige og robuste WiSA-teknologien.

Bang & Olufsen melder at den vil være ute i butikkene fra august 2017.

Prisen er oppgitt til 239.570.- NOK

Mer info: www.bang-olufsen.com