argon_7ls_standardwhite_br_w_01.jpgPassive elementer ( montert på baksiden av høyttalere slik som på bildet ) kan brukes til å løse forskjellige problemer med en høyttalerkonstruksjon. Her er de passive elementene benyttet for å gi en mer naturlig overføring av energi til rommet. Noe som skal gi lytteren en bedre og mer naturlig kobling til musikken, og dette skal skje også på lave volum. 

Akkurat som med de andre Amphion-høyttalerne benytter Argon7LS selskapets tradisjonelle delefilter-løsninger. Det betyr at delefrekvensen mellom mellomtone og diskant er så lav som 1600Hz, og plasserer den på nedsiden av det området hvor øret er mest følsomt.

På denne måten blir høyttaleren en bedre punktkilde og løser noen av problemene man opplever med coax eller dual concentric-designene man finner på andre høyttalere. Den spesielle spredelinsen gir en jevn spredning, noe som gir et langt bredere "sweetspot". 

Høyttalerne ble vist på ISE i Amsterdam sammen med Amphion sine aktive høyttalere/ monitorer for miksing og studiobruk. En ganske interessant serie som bør vurderes av alle som ønsker seg aktive høyttalere som også kan spille hifi.  

Argon 7LS skal selges for 2250Euro per stk i standard-fargene, og for 2400Euro per stk i Valnøtt. 

For mer info: www.lydspesialisten.no