Audiovector lanserer i disse dager helt nye høyttalere i QR-serien som gjør at du kan bygge deg et fleksibet system fra to til så mange kanaler du vil, helt uten å se noen andre veier enn til Audiovector. Med den nye QR C senterhøyttalere, QR Wall vegghøyttalerne (som både fungerer som front og surroundhøyttlalere) og den interessant utseende subwooferen QR Sub kan kundene endelig komplettere sine allerede eksisterende QR-høyttalere, eller likegodt kjøpe et komplett hjemmekinosystem. 

Subwooferen er ikke kun ment å brukes til hjemmekino, men også for å gi QR1 og QR3 vesentlig hjelp i de aller dypeste frekvensene. 

Audiovector forteller at de har brukt mye tid på å få utseendet og designet på plass. Dette er ikke høyttalere som skal gjemmes bort i mørkt rom innerst i kjelleren, men også kunne benyttes for de som ønsker å ha en stuekino som ser flott og fin ut. 

Senterhøyttaleren og de andre QR-høyttalerne har nøyaktig den samme klangsignaturen for at det skal være enkelt å sette opp i en hjemmekino, og slik at man kan forvente et flott resultat allerede før man begynner med romkorreksjoner og EQ-er.

Vi har for tiden QR3 inne til test. Den kan du lese om i neste utgave av Stereo+ som kommer om 10 dager, eller så. Følg med!

For priser og tilgjengelighet kontakt importøren Ljudtema her!