Den nye Spektor-serien inneholder foreløpig 4 høyttalere. Spektor 1, som er en kompakt bokhylle-høyttaler, men som fortsatt har Dali sine trefiber forsterkede membraner. Bassen er en 4,5- tommer. De som synes det er litt smått kan gå opp til Spektor 2 og deres 5,25-tommers basser. Da blir det litt mer trykk og ikke minst noe dypere bass. 

De som vil ha behov for noe som kan drønne litt ekstra helt ned i bassen kan velge den mye større og gulvstående høyttaleren Spektor 6. Den har den samme soft-dome diskanten som resten av serien, men har i tillegg to 6,5-tommer basser som gjør høyttalerne i stand til å fylle større rom med musikk, og ikke minst kunne gi alle med hjemmekinoambisjoner tilfredsstillende trykk i bassen. 

spektor-6-black-stereo.jpgSenterhøyttaleren Spektor Vokal er voicet slik at den klinger på samme måte som resten av høyttalerne i serien. Den er ganske kompakt og enkel å plassere med sine to 4.5-tommer basser. 

For å gi kjøperen mest mulig for pengene har Dali laget høyttalerne slik at de også skal være enkle å drive for forsterkeren. Det er jo ingen mening å lage rimelige høyttalere hvis de behøver store og kostbare forsterkere. Elementene er konstruert av Dali selv, og er designet for å kunne fungere optimalt med svært enkle delefiltre. 

Høyttalerne kan skaffes i fargene sort ask eller valnøtt. 

Det er ennå ikke noen offisielle priser, eller leveringstidspunkt. Vi kommer tilbake når dette er klart! 

Mer info: www.dali.com eller www.hifiklubben.no