Focal ligger tydeligvis ikke på latsiden for tiden! Alle husker hvordan Sopra-serien tok markedet da den lansert, og sent i fjor fikk vi Elear og Utopia som endte opp som anbefalte produkter i Stereo+. I dag lanseres en ny høyttalerserie - Kanta No.2 
 
Kanta kommer i et sprekt og moderne design der forskjellige farger på baffelen kan kombineres med forskjellige farger på kabinettet. Mange av disse er svært iøynefallende og her kan man både få et maskulint og feminint utseende alt etter ønske og stil i hjemmet.
 
Siste generasjon IAL3 Beryllium diskant og FLAX linfiberelementer i mellomtone og bass gjør at Kanta kombinerer egenskapene fra Aria og Sopra-serien. Her får i følge importøren Multirom engasjert, varm og spennende lyd sammen med en god oppløsning fra en av markedets aller kjappeste dynamiske diskanter. Det lå i kortene at det skulle komme en serie mellom Aria og Sopra, og her er den altså. I all sin prakt.  
 
Kanta No. 2 står foreløpig alene men vi forventer at det også dukker opp en nummer 1 og nummer 3 etter hvert slik vi kjenner fra Sopraserien.
 
Veil. pris 79.995,- per par. Levering allerede i løpet av oktober. 
 
For mer info: www.multirom.no