Som de fleste allerede kjenner til er IXION  er et norskt premium-merke innen smartlyd, utformet og bygget i Norge. Ixion benytter avansert teknologi for å produsere lyd og løsninger til smarte hjem – som er intuitive og brukervennlige, og gir en best mulig opplevelse. Det fikk vi anledning til å undersøke allerede med den forrige utgaven. Det er flere smarte og interessante løsninger som kjøperne helt sikkert setter pris på. Ixion ble grunnlagt av Tom Austad sammen med ingeniører fra tidligere Tandberg Radio, samt industridesigner Bård Eker og ledende programvareutviklere med formål om å produsere et kompromissløs smarthjem-multiromssystem (intet mindre!) basert på strømnettet (Power Line Communication). Her skal det bare være å koble til og spille av.ixion_Maestro_orange_background.png 

Bedre lyd

Den nye IXION Maestro MKII har kommet til i nært samarbeid med Oslo HiFi Center og Geir Fredriksen. Det har ført til noen åpenbare oppgraderinger. For eksempel er akkustikkkabinettet i IXION Maestro MKII er utstyret med nytt dempemateriale som forbedrer dynamikkområdet ytterligere og balanserer lydbildet enda bedre. I tillegg er det satt inn et nytt HF filter som filtrer bort uønskede frekvenser og som også bidrar til et mer detaljert lydbilde. IXION Maestro MKII er utstyrt med en smart programvare som er forbedret siden forrige utgave. Den muliggjør 50 % økning av PLC-hastighet og -stabilitet, for en enda bedre lydopplevelse og et raskere oppsett med plug-n-play.

Forbedret app

I tillegg sørger nye MKII for bedre synkronisering med lydappene dine. Ikke at det var noe galt med de forrige, men alt har potensiale for forbedringer. I pressemeldingen vi har mottatt står det også: " Maestro MKII gir nå en enda klarere og mer presis lydopplevelse, og kommer med to kraftige 2,75” fronthøyttalere og en 5,5” subwoofer. Et spesialbygget akustisk kabinett, med ekslusive materialer skal minimere resonanser og gi en kompromissløs lydopplevelse. MKII benytter i likhet med alle Ixion-produkter neste nivå innen proprietær programvare og lydteknologi. Det gir deg verdens beste multiroms-lydopplevelse når den kombineres med Ixion Solo:2. "   

Vi var veldig fornøyde med den forrige modellen, og den har nok ennå ikke blitt passert av konkurrentene på markedet, selv om de er blitt både flere og bedre siden vi testet sist. Det skal absolutt bli spennende å høre den nye modellen. Vi satser på test i en av de nærmeste utgavene. 

Prisen er kr. 19.990.- 

Mer info: IXION