I tillegg til merker som Acoustic Energy, Luxman, Yamaha, Parasound, iEAST og andre er Fyne Audio et interessant, nytt merke i Norge. Fyne Audio er en ny aktør i hifi-bransjen, men gutta bak har lang og bred erfaring, samt en geniun interesse for å lage kvalitetshøyttalere. Fyne Audio har allerede rukket å få gode tester på sine produkter, og er et navn å legge merke til fremover. Avbildet er Fyne Audio F502 er flaggskipet i F500-serien. Denne gulvstående høyttaleren har seriens signaturklarhet og artikulasjon, samt imponerende bass. Den passer ypperlig til større lytterom, men er også kapabel til å levere stor dynamikk selv når den spilles på lavt volum i mindre rom. Fyne Audio

 

Den egenutviklede 200mm (8″)  IsoFlare™-driveren, gir isotropisk energiutstråling med konstant punktkilde, noe som gir fantastisk stereoperspektiv. Det 64-liters kabinettet har også en 200mm (8″) bass-driver, noe som sørger for en musikk- og hjemmekinoopplevelse som kan ta pusten fra deg.

 

Høyttaleren har en luksuriøs finish og et moderne design, og kan leveres i fargene dark oak (mørk eik) og black oak (sort eik) med trefiner. Den har buet front- og bakside for et estetisk tiltalende utseende. Vi i Stereo+ tenker at dette kan være et interessant merke å se nøyere på, da opphavet ikke akkurat virker ukjent. Prisen på høyttaleren er hyggelige 17.990.-. I den samme serien finner du flere oppsett-alternativer til stereo, men det er også mulig å sette sammen et seriøst hjemmekinoanlegg med høyttalere fra samme merke.  

 

Sjekk gjerne ut den nye nettbutikken her!