Denne enheten har det vært snakk om en stund, men det er rare tider, og omtrent alt vi har ventet inn av produkter har blitt forsinket, og noe kommer ikke i det hele tatt. Nå er det derimot klart for Lyngdorf Audio sin MP-40 surround sound processor. 

Selv om den er en noe forenklet utgave av deres tidligere utgaver virker det temmelig imponerende likevel. Lyngdorf MP 40 Back.jpg

Det er bare å ta en titt på baksiden av produktet. Her er det kun balanserte XLR-utganger til hele 16 kanaler (!). Du kan dekode 12 kanaler internt, og den har både Dolby Atmos®, DTS:X® og AURO-3D®. Resten av kanalene kan settes opp meget fleksibelt slik at du kan tilpasse deg det aller meste av oppsett og egne preferanser. 

De som kjenner Lyngdorf fra før vet selvsagt også at enhetene har deres egne RoomPerfect™ romkorreksjon på innsiden. Den tar seg av kalibreringen av samtlige kanaler, og gjør dette på et mye høyere presisjonsnivå enn det du vanligvis kan finne på hjemmekinoutstyr til privat bruk. Resultatet med andre Lyngdorf-produkter har hittil vært meget godt, og vi forventer at også denne enheten kan hamle opp med det meste av det som finnes av andre enheter i prisklassen. 

Pris: kr 114 996.- 

Importør: Hi-Fi Klubben