Det integrerte hifi-systemet MXA 80 er en ny generasjon og en oppgradering av det mye roste MXA70. Det har samme størrelse og samme funksjonalitet, men nå får du avspilling av DSD og DXD-filer i tillegg, takket være en helt nye D/A-konverter. 

Den innebygde forsterkeren er på 50 watt og det følger med et par spesialutviklede 2-veis høyttalere til å ha på hylla aller skjenken hjemme. Systemet skal spille på høyt nivå, slik det forrige gjorde, men vi snakker fortsatt om et kompaktsystem og et par høyttalere med noe begrensningen i bassområdet. McIntosh har fått plass til 6 innganger. 2 digitale og to analoge, noe som burde være tilstrekkelig for de aller fleste. MXA80 with MB50 and MHP1000.jpgUSB-inngangen tar PCM-signaler opp til 32bit/384kHz og støtter også DSD 64, DSD 128 og DSD 256, i tillegg til DXD opp til 384kHz. Enheten har også den spesielle MCT-kontakten som gir den aller beste lyden og lydkvaliteten når du vil lytte til SACD fra McIntosh sitt eget MCT450 SACD/CD drivverk.  

Ethvert moderne anlegg, og kanskje særlig de kompakte, må selvsagt ha en god hodetelefon-forsterker på innsiden. I MXA-80 finnes det også en HXD-krets for hodetelefoner, eller en Headphone Crossfeed Director. Den gir en følelse av å lytte til et par høyttalere og den variable effekten gir en ekstra dimensjon til et par gode hodetelefoner. En bass-kontroller er også innebygget i forforsterkeren. Den gir et ektra løft i bassen og kan stilles i fem trinn. 

Systemet kan kompletteres med MB50 for strømming og MP100 platespiller-forsterker. Da har du et sexy lite rack som spiller fint, ser helt konge ut, og tar liten plass. 

Prisen er antydet rundt 65.000.- til 70.000.- kroner, men vi lar oss gjerne overraske i positiv retning. 

Mer info: www.nebyhifi.no