Panasonic Convention i Frankfurt avslørte mye om hvordan Panasonic tenker fremtid, men på veien frem dit skal det lanseres en voldsomt mengde nye produkter. Blant annet den nye 4K-spilleren DMP-UB900 som forventes å komme på markedet i løpet av våren. Det snakkes om April, men det er ikke bekreftet for det norske markedet. For at man skal komme igang umiddelbart med å se 4K sender Panasonic med en film i 4K. Du kan foreløpig velge mellom San Andreas og Mad Max: Fury Road. 

Etter det vi har fått sjekket er ikke DMP-UB900 deres første 4k-spiller. De har en opptaker og avspiller for salg på det Japanske markedet allerede, og det meldes om stor interesse. 

DMP-UB900 er en slank og kompakt spiller, og avslører lite om hvor avansert den er på innsiden. Den er nemlig THX-godkjent, har HDR (selvsagt), BT2020 gamut, og leverer forhåpentligvis bilder vi ennå har til gode å se i hjemmekinoen med utrolig levende og kraftfulle farger, enorm dybdeskarphet og en opplevd kontrast som imponerer enormt. 4k-innholdet som kommer fra Netlfix er såpass kraftig komprimert at det fremstår som temmelig kjedelig i sammenlikning. 

Prisen ser ut til å lande på 8.990.- ved lansering, og det er noen tusenlapper rimeligere enn det vi faktisk forventet. 

Mer info: www.panasonic.com