Plasma-høyttalere til Norge

Hvis du er av den formening at det ikke er noen vits med høyttalere som strekker seg langt over det man er i stand til å høre, er kanskje ikke diskanten til de tyske Lansche-høyttalerne den Lansche 8-2.jpgaller viktigste grunnen for deg til å kjøpe disse høyttalerne. Diskanten er nemlig av plasma-typen og når helt opp til 150 kHz, og er grunnen til Lansche sin berømmelse. 

Nå har endelig disse high-endhøyttalerne fått norsk importør. Dermed kan norske audiofile få bedre mulighet til å stifte nærmere bekjentskap med merket.

Den minste høyttaleren, Lansche 3.1 starter på 195.000 kroner, mens den største 8.2 ( bildet til høyre på siden ) er semi-aktiv og koster drøyt 1,5 millioner kroner.

Den består av tre separate volum. Det er to identiske bass-moduler med en diskant-enhet i mellom på baksiden, og disse har bassportene pekende fremover på over og undersiden av frontens D´appolito- konfigurerte mellomtoner. Her finner du selvsagt også en midtplassert diskant. 

Bassene drives også med sin egen innebygde forsterker slik at din eksisterende ikke behøver å bruke unødvendig mye krefter på de aller dypeste frekvensene. 

 

Norsk importør for disse meget spesielle høyttalerne er Intrepid AV i Moss. 

www.intrepid-av.no