Vi synes Sonos har gjort mye bra, og det er knapt noe å si på de produktene de leverer i forhold til pris. Likevel har vi hatt noen innvendinger på hvordan app-en fungerer. Nå ser det ut til at de har tatt de helt riktige grepene. Så får vi se hvordan brukerne reagerer. 
Dette er forandringene: 
Hold musikken gående - Start hvilken som helst låt fra et album, spilleliste eller kø. Når den slutter, fortsetter Sonos umiddelbart med å spille neste låt i spillelisten.
Trykk å spill - Trykk på en låt på telefonen eller nettbrettet ditt og den starter umiddelbart. Du trenger ikke å velge ”Spill nå” eller ”Spill etterpå”. Bruker du Sonos appen fra en datamaskin må du dobbeltklikke på låta for å spille.
Nytt kø-oppsett - Å legge til låter i køen har endret seg litt. I stedet for å trykke på låta for å åpne opp dine lyttealternativer, trykker du på de tre prikkene som nå vises til høyre for tittelen. Deretter velger du "Spill nå", "Spill etterpå" eller "Legg til kø” slik det var før.
Raskere tilgang til "Spill alle låter" og "Bland" -  Disse valgene vil nå vises på toppen av Album- og Spillelisteskjermen. Trykk på ”Spill alle låter" for å høre hele spillelisten fra start til slutt. Lei av det samme gamle? Trykk "Bland alle" for tilfeldig rekkefølge.
Forenklet Romgruppering - Ønsker du å sende spillelisten du rocker til i stua over til kjøkkenet? Hvis du har forskjellige låter som spiller i forskjellige rom, vil appen sørge for å sende den rette låta til riktig rom slik at musikken din ikke stopper.
 
For mer info: www.sonos.com