Med en vokset betong-overflate og stilige detaljer i 24 karat gull, er SR 3 Arreté Raw Surface L.E. en ganske så spesiell høyttaler. Faktisk så spesiell at Audiovector ikke vil produsere mer enn 100 eksemplarer. Audiovector lover også bedre lyd enn den eksisterende toppmodellen i SR3-serien. 

Skjermbilde 2017-08-07 kl. 16.27.07.png

Vi synes det er et spennende forsøk Audiovector gjør. For det er liten tvil om at desgintrendene forandrer seg og at betong er et materiale som har fått større og større utbredelse innenfor møbeldesign. Et pent utseende kommer ikke av seg selv. Audiovector har jobbet i 15 måneder med testing og evaluering før de har vært fornøyde med utseendet, og ikke minst lyden. 

Referansen har hele tiden vært den enormt gode Audiovector R11 Arrete versjon 2.0. Den har vi hørt og vi må jo si at den fungerer godt som referanse. Drevet med både Audio Research og Gryphon bør sammenlikningsgrunnlaget være det beste. 

 

Lyden i Raw Surface-versjonen er ennå mer solid, og enda bedre detaljert, og faktisk så til de grader at far og sønn, eller var det sønn og far, Klifoth har kommet lenger enn de trodde var mulig fra en høyttaler på denne størrelsen. Med et betong/NRFB-kabinett, AMT-diskanten fra SR6 og kablingensprinsippet som ble utviklet til SR11 er lydbildet større, bassen kraftige og diskanten silkemyk, skal vi tror pressemeldingen. 

Mer info. www.audiovector.com