Dette skal i følge Krix være en høyttaler med audiofile kvaliteter. Det får de til med en ultra-oppløst diskant i en avansert spredelinse, og en bass som går dypere enn størrelsen skulle tilsi. Målet har vært å lage en høyttalere hvor det lydmessige er i orden. Med en raffinert og presis som hører hjemme i prisklasser langt over Esoterix Altum, men hvor også perspektiv, fokus og scene/romfølelse er på aller høyeste nivå, eller til og med på hittil uhørt nivå i prisklassen. 

I spredelinsen sitter det en ScanSpeak Revelator som burde sørge for at diskantområdet er tatt veldig god vare på. Spredelinsen er laget for å gi full kontroll over direktiviteten slik av lydbildet oppleves mye større enn du kan forvente av en stativhøyttaler. 

 

Bass/mellomtonen er på 165mm med en kraftig neodymium/jern/boron-magnet med et støpt aluminiumschassis. Bassen er både dyp og stor i følge Krix, og de lover bass ned til ca. 40Hz målt i rommet. De tåler 200watt og har gledelig høy effektivitet (til å være en kompakt stativhøyttaler) på 89dB. 

Impedansen er 4ohm, men det laves impedansepunktet er på 3,2ohm. Noe som vanligvis betyr at den bør få den forsterker de fortjener. 

Det hele er pakket inn i et nydelig kabinett med høyt fokus på finish, og de veier inn med 11,2kilo. 

Importør er PM Audio og prisen er 65.900.- for paret.

Klikk her for mer info !