Den nye serien er både designet, utviklet og bygget i Sonus Faber sin fabrikk i Vicenza i Nord-Italia. Som vanlig er det vakker italiensk design som preger Sonus Faber-høyttalerne, og denne gangen lanserer de hele serien på en gang. 

- Hvis vi lanserer en og en høyttaler får vi kritikk, og hvis vi kommer med hele serien får vi også kritikk, men vi ønsket å komme med en komplett serie samtidig, smiler Paolo Tezzon, designeren bak Sonetto-serien. Sonus faber sonetto.jpg

I salg i juli-august

Sonetto-serien er en nedskalert Olympia-serie som er ment å erstatte Venere-serien. Allerede under lanseringen i München på årets High-End-messe, viste italienerne fram tre gulvstående modeller, to stativhøyttalermodeller, to subwoofere, to senterhøyttalere og Sonetto-stativet til stativhøyttalerne. 

Ifølge Terje Rommen og Simen Bjerkestrand (til høyre på bildet) fra den norske importøren Mono, vil trolig de norske prisene bli på omtrent ti-gangen av de europeiske prisene i euro. Det betyr at den minste stativhøyttaleren trolig vil havne på omtrent 15.000 kroner paret, mens den største gulvstående høyttaleren blir fire ganger så dyr. 

Høyttalerne vil trolig være i salg allerede i juli-august. 

Norsk importør: Mono AS