Skjermbilde 2016-09-08 kl

Audeze iSine 10 & 20

Audeze med helt ny teknologi for ørepropper

De fleste kjenner nok Audeze som en produsent av ekstremt vellydende hodetelefoner. Nå har du gått en lang vei for å få sine magnetiske planar-elementer inn i noe du kan putte inn i ørene, og ikke bare noe du kan ha på hodet. 

ANNONSE

Importør:

Karakter

De første modellene fra Audeze med planar magnetic-teknologien til å putte i ørene kommer i to versjoner. iSine 10 og iSine 20 og det meldes om en pris på henholdsvis 400 og 600$. Noe som ikke er avskrekkende i det hele tatt når vi ser på hva andre modeller i markedet koster. Forskjellene er ikke så lette å se, men iSine20 skal ha en talespole som er en del lengre enn iSine10, og skal etter sigende forbedre lydkvaliteten. Skjermbilde 2016-09-08 kl. 16.46.52.pngDet som er litt spesielt er at de også kommer med en Lightning-kabel som jo er litt av et sammentreff nå som Apple har lansert sin iPhone 7 uten den vanlige 3,5mm pluggen, og som krever en overgang hvis du skal benytte dine "gamle" øretelefon-modeller. Litt rart med overganger i 2016, men med Audeze slipper du altså dette.  

Nå er det vel mulig det er noen som mener at disse øreproppene er like mye utenpå ørene som inni, for de er store når det skal ha et membran på hele 20mm for å lage lyd. Størrelsen på membranen er i denne sammenhengen uhørt stor, og det skal bli spennende å høre hvordan dette lyder. 

Vekten er derimot kun 20gram, noe som lover godt for bærekomforten. Og så er det jo en sjanse for at de ikke faller ut så fort, heller. Det er uansett spennende å se at det kommer nye teknikker for å stadig forbedre den bærbare lyden vi bærer på. Tenk om de kunne hatt Noise Cancelling også, for da hadde vi sluppet å hente frem Bose-hodetelefonene når vi skal på tur. De er gode på NC, men låter jo strengt tatt ikke i nærheten av de virkelig gode hodetelefonene når vi snakker om lydkvalitet. 

 

 

Kommentarer

ANNONSE
ANNONSE

Siste fra forsiden

ecm1mkII_front

Electrocompaniet ECM-1 MkII

Electrocompaniet bygger alle sine produkter på Tau utenfor Stavanger. Der gjør de alt fra bunnen av ...
dali menuett

Har du lyst på en menuett?

Vi husker den gangen vi var på Dali-fabrikken, og fikk skru sammen et par med Menuett. Siden den da ...
kef-r5-interior

KEF R5

KEF R5 er en gulvstående høyttaler i den kompakte enden av skalaen. Det forhindrer ikke at den kan s...

Siste tester

kef-r5-interior

KEF R5

KEF R5 er en gulvstående høyttaler i den kompakte enden av skalaen. Det forhindrer ikke at den kan s...
focal-chora-826_interior

Focal Chora 826

Focal har flere høyttaler-serier enn de fleste, og det går fra det middels kostbare og helt opp til ...
interior

Sennheiser Ambeo Soundbar

Ordet lydplanke får meg til å tenke på de skrinne greiene som ligger under TV-en og lager lyd som fu...