De første modellene fra Audeze med planar magnetic-teknologien til å putte i ørene kommer i to versjoner. iSine 10 og iSine 20 og det meldes om en pris på henholdsvis 400 og 600$. Noe som ikke er avskrekkende i det hele tatt når vi ser på hva andre modeller i markedet koster. Forskjellene er ikke så lette å se, men iSine20 skal ha en talespole som er en del lengre enn iSine10, og skal etter sigende forbedre lydkvaliteten. Skjermbilde 2016-09-08 kl. 16.46.52.pngDet som er litt spesielt er at de også kommer med en Lightning-kabel som jo er litt av et sammentreff nå som Apple har lansert sin iPhone 7 uten den vanlige 3,5mm pluggen, og som krever en overgang hvis du skal benytte dine "gamle" øretelefon-modeller. Litt rart med overganger i 2016, men med Audeze slipper du altså dette.  

Nå er det vel mulig det er noen som mener at disse øreproppene er like mye utenpå ørene som inni, for de er store når det skal ha et membran på hele 20mm for å lage lyd. Størrelsen på membranen er i denne sammenhengen uhørt stor, og det skal bli spennende å høre hvordan dette lyder. 

Vekten er derimot kun 20gram, noe som lover godt for bærekomforten. Og så er det jo en sjanse for at de ikke faller ut så fort, heller. Det er uansett spennende å se at det kommer nye teknikker for å stadig forbedre den bærbare lyden vi bærer på. Tenk om de kunne hatt Noise Cancelling også, for da hadde vi sluppet å hente frem Bose-hodetelefonene når vi skal på tur. De er gode på NC, men låter jo strengt tatt ikke i nærheten av de virkelig gode hodetelefonene når vi snakker om lydkvalitet.