Det er ikke mange som kjøper hodetelefoner som skal vare livet ut, men det har Denon AH-D7200 tenkt å forandre på. AH-D7200 er det nye flaggskipet i Denons linje av hodetelefoner, og skal være deres nye referanse for lukkede hodetelefoner. Det er kanskje ikke så mange som vet dette, men Denon har produsert hodetelefoner i 50 år og har produsert elektronikk og hifi i 100 år. 
AH-D7200 er i følge Denon designet for dem som vil ha en ekstraordinær, high-end musikkopplevelse og flott komfort, uansett om de nyter musikken hjemme, på jobben eller mens de er på veien. Impedansen er tilpasset bærbare enheter og det byr ikke på noen problemer å drive denne med en smarttelefon. 
DENON-AH-D7200-detail_01_hr.jpg
 
Målet med de nye hodetelefonene er å skape et lydbilde med stor fylde og god dynamikk, og som samtidig er fri for forvrengninger og uønskede resonanser. For å få til det har Denon utviklet helt nye elementer. Disse er såkalte "Free Edge" membraner som er produsert med nanofibre for å få dem både ekstremt sterke og så lette som overhode mulig. 
 
De innvendige kablene er av oksygenfritt kobber, og hodetelefonen er laget med øreklokker i ekte valnøtt. Treverket gir et eksklusivt preg, men skal også være viktig for lydkvaliteten. For å være helt sikre på at signalet frem til selve hodetelefonen er i de beste hender leveres den med en kabel som er spesiallaget for akkurat denne modellen. Kabelen er også avtagbar slik at den kan skiftes ut med andre typer, hvis man ønsker å eksperimentere eller gjøre den siste finjusteringen av lyden. 
 
Bøyelen på hodetelefonene er kledd i lammeskinn, men det er i følge Denon ikke mykt nok for øreputene. De er derfor laget med en spesiell type japansk kunstskinn som er bløtere, mer behagelig og mer holdbar - og så puster det bedre slik at du ikke skal oppleve at du blir klam i eller rundt øret. 

Vekten er 385 gram og prisen er satt til kr. 6.498.-  

Mer info her!