Det må være noe med vannet i Saint-Étienne i Frankrike eller skulle vi kanskje sagt vinen?
I en liten Fransk småby finner man en av verdens mest innovative og anerkjente driver- og høyttalerprodusenter, Focal.

Focal leverer både lyd til hvermansen og opp til det som virkelig presser yttergrensene når det gjelder ytelse, enten du er bilstereoentusiast, musikkelsker eller studioprodusent.
De siste årene har de manifestert seg som en av de aller fremste produsentene innenfor hjemmehøyttalere med teft for ekstra engasjerende lydkvalitet. Focal er nå synonymt med lekre høyttalere eller hodetelefoner i referanseklassen, med et unikt design og en svært fengende musikalsk presentasjon. 

«...Vi var på jakt etter et merke som kunne tilby et alternativ, både design- og lydmessig til det vi allerede fører i dag. Da falt valget på Focal, som har en solid og morsom linje med gulvstående og innfelte høyttalere i alle prisklasser. Den lydmessige synergien med Naim er også helt åpenbar og gjorde valget enkelt...» Martin Aadland, partner og butikksjef, Duet Audio Bergen

Det ser ut til at butikken får det meste av Focal-modeller, og det sier ikke så lite. De har jo høyttalere fra hyggelige prisede Chora, litt dyrere Aria, Kanta og Sopra, og opp i det øvre highend-segmentet. 

Klikk her for mer info