Selv om høyttaleren ikke er lansert med nytt design, og store, synlige forskjeller fra forrige modellserie, men de har likevel laget en helt ny Esotar-diskant, oppgradert bass/mellomtone-elementene og selvsagt delefilteret. 

Esotar-diskanten heter denne gangen 2i, og har fått større bakkammer som sammen med en Hexis resonansedempene indre dome, gjør at forvrengningen er redusert, men det nye diskant-elementet har også flatere frekvensgang. 

Bassene til 20i, 30i og 25Ci har fått nytt Nomex-oppheng (spider), men er ellers like de elementene de lanserte med Contour-serien i 2016. Likevel mener Dynaudio at de spiller bedre takket være det Nomex-materialet. 

Contour 60i har helt nye bass-elementer med større magnesystem, forandret stemmespole som også er spunnet på et rør av glassfiber slik Dynaudio gjorde på elementet på sin Sub 6 subwoofer. Det har gitt strammere bass også når volumet øker. Mellomtonen på Contour 60i er den samme, men den sitter i et nytt resonansedempene kabinett som Dynaudio har hentet fra sine profesjonelle referansemonitorer, Core. 

Oppdaterte delefiltre er selvsagt når elementene forandres, og fordi elementene allerede i utgangspunktet har en flatere frekvenskurve, har Dynaudio klart å lage delefiltre uten impedansekorreksjonskretsløp 

Priser:

Contour 20i Stativhøyttalere: 45 000.- Nok/Par

Contour 30i Gulvstående: 65 000.- Nok/Par 

Contour 60i Gulvstående: 85 0000.- Nok/Par 

Contour 25Ci Senterhøyttaler: 30 000.- Nok/Stk

Mer info her: www.dynaudio.com